minimale dienstverlening voor noord-Limburg

De minimale dienstverlening voor noord-Limburg heeft haar naam niet gestolen : ze is echt minimaal. Op maandag 9 juni ’18 kijk ik na welke treinen ik vanuit Hamont op de eerste stakingsdag kan nemen : geen enkele.

MinimaleDienst_20180710_01

Gelukkig weet ik dat de NMBS Mol als grens van de beschaving beschouwt. Er zal dus wel een trein vanuit Mol vertrekken naar Antwerpen-Centraal. Slechts 2 treinen komen in aanmerking voor pendelaars. En gezien ik van een andere pendelaar gehoord heb, dat een trein ook nog de dag zelf geschrapt kan worden, neem ik het zekere voor het onzekere : een dag thuiswerk. Dat kan gelukkig op kantoor.

MinimaleDienst_20180710_02

Als ik toch de trein zou nemen, dan zou ik ten vroegste om kwart voor 9 op kantoor zijn en al een uur eerder moeten vertrekken. Het zou me grofweg 2 credituren kosten en een hoop onzekerheid. Bij de minimale dienstverlening zijn de Limburgers zeker niet verwend.

MinimaleDienst_20180710_03

Op 11 juli is het nog erger hoor ik van een andere pendelaar : toen was er zelfs vanuit Mol geen trein voor pendelaars. Gelukkig is er de nodige solidariteit en is ze toch op kantoor geraakt. Ondanks de minimale dienstverlening voor noord-Limburg.

Cornu_NMBS

Advertenties

Geplaatst op 12 juli 2018, in 2018, website NMBS en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: